Een business buddy kan ook steuntje in uw rug zijn.

Het doel van Pro Business Advies BV is om (beginnende) ondernemers met raad, daad, actie en financieel tijdelijk te ondersteunen. Dat kan zijn bij een start, een doorgroei, of een uitbreiding van bedrijfsactiviteiten. Het is niet specifiek branche gericht. Vanuit een brede interesse naast met mijn uitgebreide ervaring in vooral medisch gerelateerde producten en consumenten producten is support ook op ander terreinen van toepassing. Dat kan bijvoorbeeld ook retail, dienstverlening, entertainment of horeca zijn.

 

Mogelijkheden

Zo hoort mede financieren, participeren of lenen tot de mogelijkheden in combinatie met management support. Dit is vaak van toepassing daar waar bijvoorbeeld crowd funding geen oplossing is omdat dit immers alleen een lening betreft en anderzijds het voor een bank te klein is of de financiering behoefte niet aan de bankcriteria voldoet.

De buddy gaat niet op jouw stoel zitten als ondernemer of als expert en kan actief mede ondernemend zijn met een financieel steuntje in de rug om daarna weer zelfstandig verder te gaan.

Uiteraard is financieel rendement voor een business buddy belangrijk. Pro Business Advies probeert met een extra motief in ondernemingen te investeren. Het is een uitdaging om jou als ondernemer te helpen en tot succes te komen. Kennis, ervaring en het netwerk worden voor jou ingezet. Wel moet je openstaan voor advies en begeleiding. Een persoonlijke klik en affiniteit met de bedrijfsactiviteit zijn daarbij essentieel. Er moeten duidelijke afspraken gemaakt worden over de mate van betrokkenheid en de samenwerking.

Kan jij ook een steuntje in de rug gebruiken?

Neem vandaag nog met me op om de mogelijkheden te bespreken!