Even voorstellen

General Manager and owner of Consumedix BV and Pro Business Advies BV.

Mijn naam is André van der Mark en woon in Wageningen. Getrouwd met Ine, trotse vader van twee kinderen, twee bonuskinderen en ondertussen twee kleindochters.

Met meer dan 40 jaar ervaring in verkoop, marketing, bedrijfs en financieel management wil ik vanuit Pro Business Advies (lokale) collega ondernemers  als business buddy helpen met een steuntje in de rug.

Mijn expertise zit vooral in de marketing van medische en consumenten producten maar heb ook ervaring en affiniteit met o.a. de reiswereld, verhuur, horeca en sport. Ik sta zeker open om te leren van de expertise van andere ondernemers maar vooral om als buddies leuke en interessante bedrijfs initiatieven tot een succes te maken.

Ik heb een hekel aan luchtkastelen, hockeystick verkoop dromen en probeer met beide benen op de grond tot realistische doelen te komen.

Er zijn enige financiele middelen beschikbaar. Pro Business Advies is “zeker geen bank” en niet op zoek naar “mega investeringen” maar onderzoekt graag de mogelijkheden als jij een interessant voorstel hebt en een buddy zoekt.

Samenwerkingen

Heb jij behoefte aan een kennismaking?

Neem vandaag nog met me op om de mogelijkheden te bespreken!